Service/ Garantie

Service
Service staat bij Container Uitverkoop voorop. Van maandag t/m vrijdag staan wij onze klanten te woord en doen wij er alles aan onze klanten tevreden te houden. In onze webshop kunt u veilig, snel en eenvoudig uw bestelling plaatsen. Wij zorgen voor een snelle en correcte levering van de door uw bestelde producten. Mocht er onverwachts toch iets misgaan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen!

- +31 6 83 78 40 70 (maandag t/m vrijdag 8:00 - 17:00 uur).

- info@containeruitverkoop.nl | Wij streven ernaar om binnen 2 werkdagen te reageren.Garantie

Container Uitverkoop staat volledig achter zijn producten en wij geven hierop wettelijke garantie. Uiteraard geldt wettelijke garantie alleen bij normaal gebruik. De garantie is aflopend. Dit houdt in dat bij normaal gebruik van het product er sprake is van waardevermindering gedurende de gebruiksperiode.Garantie is niet van toepassing wanneer:

- De slijtage aan het product als normaal kan worden beschouwd;

- Schade aan het product is ontstaan door onjuist gebruik of nalatig onderhoud;

- Wanneer gebreken of defecten al bekend zijn op het moment van aanschaf of wanneer u het product ontvangt.Het aankoopbewijs van uw bestelling is ook het garantiebewijs van het product. Wilt u aanspraak maken op garantie, dan vragen wij om een kopie.