Breng de lente in huis met deze 3 stappen

Het zonnetje laat zich langzaam weer zien, de dagen worden langer en de natuur komt tot leven. Voel je ook al de lentekriebels? Met die nieuwe energie kan je aan de slag om de lente in huis te verwelkomen. Met deze 3 stappen maak je van je knusse winterinterieur een fris lente-interieur!

Wissel met items

In de winter zijn we in huis vooral op zoek naar gezelligheid en warmte. Nu is het de tijd om de winterse kleuren en zware materialen om te wisselen voor lichte lente kleuren om de vrolijkheid in huis te halen! Haal het voorjaar in huis met kussens in zachte kleuren en vrolijke printjes. Zo heb je meteen een heel ander effect op je bank zonder dan dat je alles hoeft om te gooien.

Hallo jute!

Met natuurlijke materialen creëer je al snel een rustige en frisse sfeer. Denk aan mangohout, viscose en natuurlijk niet te vergeten; jute. Als je het ons vraagt zijn dit dé perfecte materialen om de lente in huis te verwelkomen. In de winter is een dik wollen vloerkleed heerlijk warm. Je kunt deze in de lente verwisselen voor een luchtig jute vloerkleed. Daarnaast omarmt het materiaal mangohout in combinatie met gevlochten structuren de zonnige sfeer en zorgen voor een relaxte uitstraling.

Maak plaats voor groen

Waar je tijdens donkere, koude dagen gezellig een kaars aansteekt, word je in de lente blij van een verse bos bloemen op tafel of een mooie plant in de ruimte. De lente is immers geen lente zonder bloemen en planten!

Heb jij nu ook zin om je knusse winterinterieur een frisse lente-boost te geven? Neem voor de leukste interieuritems dan even een kijkje in onze webshop. Wil je graag geholpen worden? Stuur ons een bericht/e-mail of kom gezellig langs in onze showroom in Heemskerk! Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag tussen 8:00 en 17:00.